'The best teachers teach from the heart, not from the book.'


https://www.facebook.com/galanestiscoala/

* Aștept sugestii, opinii, critici, comentarii ș.a. ... pe adresa de mail (mehighlkp@yahoo.com) sau direct pe blog (sub fiecare 'post', la 'comments'). *luni, 15 iunie 2009

Rezultate proiecte/concursuri

La numeroasele activități/proiecte/concursuri (vezi secțiunea PROIECTE/CONCURSURI) în care școala noastră a fost implicată/ a participat, vă prezentăm rezultatele recente:

* la proiectul Alternative pentru energia durabilă” (vezi si post-ul de aici) am câștigat unul din cele 10 panouri solare fotovoltaice.

Felicitări d-nei prof. Hurjui Daniela, elevilor și celorlalți membri din echipa de proiect!

proiectul școlii Gălănești - alternative pentru energia durabilă proiectul școlii Gălănești - alternative pentru energia durabilă tonymichael2046


* la concursul „Țara lui Andrei” am obținut un scor de 7.00 - între sutele de școli participante - după acordarea notelor de către juriu.
* la concursul național „Eco Fun” organizat de revista „Cutezătorii”, elevii Roșca Nicolae din clasa a III-a și Lavric Lidia din clasa a VII-a A, coordonați de d-na prof. Roșca Adela, au câștigat mențiuni la secțiunea grafică computerizată. Felicitari!


Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate