'The best teachers teach from the heart, not from the book.'


https://www.facebook.com/galanestiscoala/

* Aștept sugestii, opinii, critici, comentarii ș.a. ... pe adresa de mail (mehighlkp@yahoo.com) sau direct pe blog (sub fiecare 'post', la 'comments'). *joi, 9 decembrie 2010

Rezultate concursuri (updates)

Revenim cu  rezultate ale elevilor şcolilor Gălăneşti, altele decât cele menţionate în articole separate;
---(pentru  rezultate anterioare 'click pe  rezultate din secţiunea ETICHETE (stânga paginii)---.

Astfel, la Concursul internaţional ,,Cu Europa ... La Joacă - Euroşcolarul'' (click pentru detalii) desfăşurat pe 30 noiembrie a.c., elevii de la Grădiniţa ,,Piticii'' Hurjuieni, coordonaţi de d-na educatoare Hurjui Vironica  au obţinut 8 premii I şi 5 premii II, răsplătite prin diplome şi cărţi. La atelierul de creaţie ,,Cele mai frumoase podoabe de Crăciun'' organizat de Shopping City Suceava     în data de 4 decembrie a.c., Şcoala Gălăneşti a participat cu un număr de 14 elevi din clasele primare însoţiţi de d-na înv. Rodica Chifan, d-na prof. Maria Hrehorciuc şi câţiva părinţi. Pe lângă timpul minunat petrecut, 6 elevi au câştigat şi un mini-sejur de o zi la o pensiune din Suceava.


La concursul de creaţii literare cu tema ,,Toamna'' desfăşurat la şcoala Gălăneşti pe durata lunii octombrie au participat un număr de 31 de elevi. După numărarea voturilor a 115 elevi poezia câstigătoare a fost declarată cea a elevei Solcan Andreea din clasa a VI-a B.


Felicitări tuturor şi succes la concursurile viitoare!
Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate