vineri, 24 decembrie 2010

miercuri, 22 decembrie 2010

Şcoala cu cl. I-IV Gălăneşti - 22 decembrie 2010

În data de 22 decembrie 2010 - în prezenţa cadrelor didactice, elevilor, părinţilor, oficialităţilor locale şi judeţene - a avut loc inaugurarea noului local al Şcolii cu cl. I-IV Gălăneşti - singura şcoală din judeţ reabilitată prin programul de finanţare regional Axa 3 - 3.4. Am scris la vremea respectivă despre acest proiect - click AICI - şi iată-ne acum ajunşi la final.
Fără să adaugăm alte detalii - ce se găsesc în prezentarea şi în fotografiile de mai jos, vrem doar să mulţumim încă o dată -  în special - d-lui primar Liviu Mironescu - care are (şi va derula) şi alte proiecte pentru comunitate - şi echipei sale, dar şi tuturor celor ce au contribuit la realizarea acestui proiect.
                                                             





duminică, 19 decembrie 2010

'Moş Crăciun la Baumax'

După concursul organizat de Baumax la sfârşitul lunii septembrie a.c. - vezi AICI - elevii şcolii Gălăneşti (6 la număr) au participat din nou la o altă provocare a celor de la Baumax: imaginaţie şi creativitate în realizarea unor obiecte  specifice Crăciunului. Atmosferă plăcută,  bună-dispoziţie, premii şi ... hai să vedem fotografiile:

joi, 9 decembrie 2010

Rezultate concursuri (updates)

Revenim cu  rezultate ale elevilor şcolilor Gălăneşti, altele decât cele menţionate în articole separate;
---(pentru  rezultate anterioare 'click pe  rezultate din secţiunea ETICHETE (stânga paginii)---.

Astfel, la Concursul internaţional ,,Cu Europa ... La Joacă - Euroşcolarul'' (click pentru detalii) desfăşurat pe 30 noiembrie a.c., elevii de la Grădiniţa ,,Piticii'' Hurjuieni, coordonaţi de d-na educatoare Hurjui Vironica  au obţinut 8 premii I şi 5 premii II, răsplătite prin diplome şi cărţi.



 La atelierul de creaţie ,,Cele mai frumoase podoabe de Crăciun'' organizat de Shopping City Suceava     în data de 4 decembrie a.c., Şcoala Gălăneşti a participat cu un număr de 14 elevi din clasele primare însoţiţi de d-na înv. Rodica Chifan, d-na prof. Maria Hrehorciuc şi câţiva părinţi. Pe lângă timpul minunat petrecut, 6 elevi au câştigat şi un mini-sejur de o zi la o pensiune din Suceava.


La concursul de creaţii literare cu tema ,,Toamna'' desfăşurat la şcoala Gălăneşti pe durata lunii octombrie au participat un număr de 31 de elevi. După numărarea voturilor a 115 elevi poezia câstigătoare a fost declarată cea a elevei Solcan Andreea din clasa a VI-a B.


Felicitări tuturor şi succes la concursurile viitoare!