'The best teachers teach from the heart, not from the book.'


https://www.facebook.com/galanestiscoala/

* Aștept sugestii, opinii, critici, comentarii ș.a. ... pe adresa de mail (mehighlkp@yahoo.com) sau direct pe blog (sub fiecare 'post', la 'comments'). *miercuri, 8 septembrie 2010

Tabăra 'Briza Mării' (Eforie Sud)

În perioada 9 - 15 august a.c., d-na înv. Rodica Chifan, împreună cu elevi ai şcolii Gălăneşti şi ai liceelor 'Petru Rareş' şi 'Ştefan cel Mare' din jud. Suceava s-au aflat pe litoralul Mării Negre, în Tabăra 'Briza Mării' din Eforie Sud.
Tabăra Briza Mării este un complex privatizat aflat la aproximativ 200 de metri de plaja din Eforie Sud, alcătuit din mai multe vile, cu grade diferite de confort. Totul e amplasat într-o imensă grădină plină de verdeaţă şi flori, o adevărată încântare!
Zilele de tabără au fost foarte pline: băi de soare, scăldat în piscină şi în marea care a fost foarte caldă, plimbări de seară pentru a se bucura de aerosoli, dans la discoteca de pe plajă, divertisment în parcul de distracţii al staţiunii, plimbare cu vaporaşul pe mare.
Pe lângă toate acestea,  d-na Chifan ne-a mărturisit că  este foarte plăcut să desfăşori asemenea activităţi în grupul de colegi şi prieteni alături de care ai muncit în timpul anului şcolar, să comunici şi să cunoşti mai bine elevii.
Vă lăsăm să admiraţi mai jos instantanee şi vă dăm întâlnire şi la anul!


Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate