'The best teachers teach from the heart, not from the book.'


https://www.facebook.com/galanestiscoala/

* Aștept sugestii, opinii, critici, comentarii ș.a. ... pe adresa de mail (mehighlkp@yahoo.com) sau direct pe blog (sub fiecare 'post', la 'comments'). *duminică, 24 octombrie 2010

Consiliul Şcolar al Elevilor

Consiliul Elevilor reprezintă o formă de organizare asociativă a elevilor cu un rol important în democratizarea şcolii şi a relaţiilor profesor-elev. Prin intermediul acestui organism, elevii îşi pot alege reprezentanţii, pot formula puncte de vedere şi pot elabora propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şcolare.

În acord cu Strategia CNE şi Regulamentul CNE, şi la şcoala Gălăneşti s-au organizat alegeri pentru desemnarea membrilor CŞE.
Trebuie menţionat faptul că timp de două săptămâni candidaţii s-au aflat în campanie electorală. Fiecare dintre aceştia şi-a alcatuit un CV, o scrisoare de motivaţie, un speech şi, după posibilităţi, şi-a făcut ,,reclamă'' în şcoală (întâlniri cu ceilalţi elevi, flyer-e, dezbateri etc.).

Aşadar, în urma voturilor din data de 22.10 a.c., rezultatele au fost următoarele:

* Roşca Nicolae (cl. a V-a) - preşedinte
* Galan Sergiu (cl. a VIII-a) - vicepreşedinte
* Savu Petruţa (cl. a VI-a) - secretar
 Membri:
Galan Ionuţ (cl. a VII-a)
Savu Lavinia (cl. a VI-a)
Chifan Rareş (cl. a VIII-a)
Gheorghiţă Bianca (cl. a VII-a)
Rusu Raluca (cl. a VIII-a)
Galan Adrian (cl. a VI-a)
Hurjui Crina (cl. a VII-a)
Hurjui Alexandru (cl. a VII-a)

* Subsemnatul - coordonatorul CŞE - va organiza întâlniri cu elevii ori de câte ori este nevoie pentru a dezbate problemele sau propunerile acestora. *
Share/Bookmark

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate